domingo, 13 de mayo de 2007

Coaching per Internet i Hipervínculs (Links)

Bé, això va avançant !!!!

Ja hem fet uns quants tallers amb dones, joves i famílies i ja ens envien fotos, vídeos... Després de la jornada de treball en equip, continua l'aprenentatge amb un coaching continu a internet.

Un exemple: La Nuela ens ha enviat moltes fotografies adjuntes amb el picasa i té certs dubtes, triga molt, és normal?...

Nuela, és veritat quan envies videos o varies fotos passa una estoneta, és qüestió de tenir....... FE ... pasa aquesta estona i "nyaca" l'altre sigui on sigui ho reb.

Potser hauràs de començar a penjar (upload) algun video a google videos, d'aquesta manera només has d'enviar el link (l'adreça, la URL) que et subministra google videos , aquí tens un exemple , en aquest email he subratllat aquesta frase (=link=hipervíncul)
  • (click del ratolí mantingut) ,
  • he anat a la figurita que sembla una madeja de llana (entre la T amb llapis groc i els "búlets" 1,2,3),
  • pinxo aquí (amb la frase marcada, que em quedarà de color blau) ,
  • em presenta una finestra amb http// i, damunt, cliko l'adreça de google videos (control V o la tecla clack i pegar)
Quan rebis tu l'email veuràs que la frase "he subratllat aquesta frase" té un hipervíncul (de color blau i quan poses el ratolí damunt surt la maneta i la frase o paraula subrratllada, això vol dir que t'enllaça amb una altra pàgina web)

orientad'or
pd un exemple d'aquestes 30 línies que ens heu d'enviar sobre què penseu que podeu i voleu fer amb el que vau apendre a l'últim taller

No hay comentarios: